استفاده از متخصصین به شرط تعهد


 





 

مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می فرمایند:
 

در مورد اين که نيروهاي حزب اللهي را کنار مي گذارند، من البته مطالبي شنيده ام و از بعضي افراد ديگر هم که گاهي از مجلس و غير مجلس به ما مراجعه کرده اند و در مورد بعضي از دستگاهها گفته اند، مواردي را مطلع شده ام. من هم به آن دستگاهها سفارش کرده ام که مراقب باشند؛ اگر چه موارد خاصي را ارايه نکرده اند و مي دانم که گاهي اوقات، بين آن کسي که معترض است و آن کسي که آن تغيير به دست او انجام گرفته، اختلاف سليقه است.
الان سالها از آن موقعي که بجث تعهد و تخصص مطرح بود، مي گذرد. اين، از حرفهاي تمام شده است. چه قدر ما در نماز جمعه گفتيم و بحث کرديم و در طول دوران هشت ساله در دولت و بيرون دولت، چه قدر به اين موضوع پرداختيم. بحثي که اين قدر پيش مي رود، ديگر بايد آن ايده ي حکومت و انقلاب، به صورت شکل گرفته و قالب گرفته روشن بشود. معلوم است که ما از تخصصها استفاده مي کنيم؛ اما هيچ گاه در هيچ موردي، در دوران امر بين متعهد و غير متعهد، غير متعهد را ترجيح نمي دهيم- البته در صورتي که آن کار از او بربيايد- والا اگر غير متخصص بود، اصلاً سراغ او نمي رويم.
وقتي که بچه يي مريض است، ما دنبال دکتر مي گرديم. اگر گفتند دکتر سر اين کوچه ارمني است، نمي گوييم چون ارمني است، پس پيش او نمي رويم و بچه ي ما جلويمان دست و پا بزند و بميرد. نه، عقل و شرع، به اين حکم نمي کند. اما طبيعي است که وقتي آدم مي خواهد در خانه ي خودش پزشکي را بياورد، آن کس را که مؤمن و انقلابي و خودي است و به او اعتماد دارد، انتخاب مي کند. در خانواده ي بزرگ کشور هم همين طور است. بخصوص در کارهاي حساس همين طور است. در آن جاهايي که به آينده ي کشور، به افکار جوانان و به ذهنيتها ارتباط دارد، نيز همين گونه است.
اين نکته را هم- که براي من واقعاً يک نگراني است- بارها برادران دانشگاهي که مي آيند و مي ورند، گفته ام که حتي در بعضي از مشاغل و مسؤوليتها، جاهايي هست که خالي بودن آن مسؤوليت، بهتر از اين است که بعضي از افراد بيايند. البته همه جا اين طور نيست؛ بعضي از جاها اين طور است که ما نمي گوييم اگر متعهد و غير متعهد مساوي بودند، ما متعهد را مي آوريم؛ نه، حتي اگر نامساوي هم باشند، غير متعهد را نمي آوريم.
البته بعضي از مشاغل اين طور است؛ در کل کشور زياد نيست. در بحثهاي دانشگاهي، شايد قدري بيشتر باشد. بنابراين همين طور است كه شما مي گوييد و عقيده ي ما هم همين است. به دستگاههاي فرهنگي کشور سفارش هم مي کنيم که اگر در مواردي تخلفي بشود، بايد افرادي که متوجهند، مورد را ببينند و اگر لازم باشد مثلاً کسي نظر بدهد و تصميمي بگيرد، به او منتقل بکنند که مبادا خداي ناکرده کاري انجام بگيرد که بر خلاف مصلحت باشد
منبع:www.khamenei.ir